Мобилни приложения

  • Уеб дизайн на Онлайн магазин с продуктов каталог

  • Административен панел за управление

  • Неограничен брой категории

  • Неограничен брой артикули и снимки

  • Онлайн поръчки

  • Поребителска кошница

  • ТОП оферти

  • Определяне на промоции

  • Онлайн форма за контакти

  • Неограничен брой служебни e-mail-и

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos

Оптимизация за търсачки

Оптимизация за търсачки (от англ.: search engine optimization, SEO) е процесът на подобряване видимостта на уеб сайт в търсачките.  Колкото по-напред и по-често се появява един сайт в резултатите, толкова повече посетители е вероятно да му генерира търсачката. По този начин сайтът получава присъствие в Интернет пространството. Оптимизацията може да включва различни аспекти за търсене, като търсене в определена сфера или регион, както и търсене на картинки, видео или новини.

Многоезичност

За да може Вашият уеб сайт да достига до по-широк кръг от хора е необходимо той да бъде многоезичен. Нашият екип предлага разработката на уеб сайтове със съдържание на повече от един език. Това Ви позволява, от една страна да пишете публикациите си по избор на един или няколко, предварително зададени от вас езика, а от друга - посетителите Ви да изберат език (сред определените от вас), на който да разглеждат сайта Ви.

Респонсив дизайн

Екипът на ДоБГ предлага сайтове с респонсив, или адаптивен, дизайн. Най-общо казано, това е вид стилизиране на уеб страници с цел оптимален, добре изглеждащ и удобен вид, подходящ за различни устройства (мобилни телефони, таблети, настолни компютри и др.) с различна резолюция на екрана. Това е един сайт, адаптиращ се сам според екрана на устройството и разпределя съдържанието си спрямо резолюцията. Уеб сайтовете, изработени по метода responsive (адаптивен) дизайн, автоматично разпознават резолюцията на устройство, с което са отворени.

Поддръжка

След като вече имате уеб сайт, той в голяма част от случаите има нужда от поддръжка, каквато екипът на ДоБГ Ви предлага. Поддръжката е обновяването на сайта, неговото динамично изменение в течение на времето, когато има нужда от обновяване или допълване на информацията в него. Подмяна на снимките и изображенията в случай на нужда, обновяване на клиповете, които потребителите разглеждат или дори смяната на годината на изработка и правата на сайта също са част от поддръжката на един уеб сайт. Фирма ДоБГ се  грижи за Вашият сайт, защото Интернет е динамичен. Ако сайтът не се поддържа, той "остарява морално", губи връзка с текущото време и изостава от сайтовете на конкурентните фирми, които се поддържат.

Green Web

Ние от ДоБГ, вярваме в отговорността на всеки от нас да опазва и да се грижи за средата, в която живеем. За целта, ние отделяме от всеки уеб сайт, който изработим, средства с които ще помогнем това реално да се случва. За всеки WEB проект, изработен от нас, ще закупим и засадим едно дръвче и така нашето портфолио ще стане гора. Повече информация може да следите и на нашата Facebook страница: GREEN WEB

Социални мрежи и реклама

Онлайн маркетинг, или Интернет маркетинг, е форма на реклама, която използва Интернет, за да достави промоционални маркетингови съобщения до потребителите. Той включва имейл маркетинг, оптимицазия за търсачки, реклама в социалните медии, както и различни видове визуални реклами, като например банери. Подобно на други рекламни медии, онлайн рекламата често включва както издател, който интегрира реклами в своя онлайн съдържание, така и един рекламодател, който предоставя реклами, за да бъде показано съдържанието на издателя. Други потенциални участници включват рекламни агенции, които помагат за създаването и поставянето на рекламата, рекламен сървър, който предоставя разнообразна статистика за рекламите.

Статистики

Статистиката, с която разполагате за Вашия уеб сайт освен информация за неговото минало, представлява и ключ към бъдещото му развитие. Чрез анализиране на различните страни на развитие на сайта, екипът на ДоБГ получава възможността да вземе по-добри уеб решения, които да доведат до повече посещения, повече опции и естествено повече приходи. Поради тези причини добрата статистическа информация, която нашият екип предлага, е от голямо значение за постигане на поставените пред уеб сайта цели и удовлетворяването на очакванията и изискванията на клиента.
Покажи картата