За нас

Интернет компания ДОБГ е създадена след дългогодишен опит в областта на интернет, в отговор на нарастващата нужда от качествени интернет базирани решения на българския пазар.

Услугите на www.dobg.eu са насочени към малки и средни фирми, за постигане на по-висока конкурентоспособност, ефективно управление на бизнес процесите и качествена връзка с клиентите. В работата си се стремим към иновативни решения на реални бизнес задачи. Решаваме задачите като екип с професионализъм и ентусиазъм. От 2010г. сме асоциирани членове в Българската уеб асоциация и подкрепяме етични кодекс за развитие на уеб бизнеса в България.

Представянето на даден бизнес в Интернет е най-достъпният и финансово обоснован вариант за реклама, а когато е представен по подобаващ начин, се превръща в многократно възвръщаща се инвестиция.

Желанието ни е, да интегрираме максимално новите възможности, които предлага Интернет, за да решим днешните проблеми за свързване на бизнеса към хората по начин, които ще ги направи от обикновени потребители в участници в процеса на избор.

Стремим се да инвестираме в хората, с които работим, да ги насърчаваме да развиват потенциала си и заедно да предлагаме по-добри услуги и продукти на нашите клиенти. Нашата цел е клиента да е удовлетворен от работата си с нас и това включва също да сме критични и да задаваме много въпроси, което да донесе по-голяма добавена стойност към крайния продукт. Успеха за нас е когато клиента ни, ни препоръча, видим че идеята, която сме реализирали му носи печалба и можем да се похвалим на други клиенти с това.

Гордеем се, че член на екипът ни е със ZEND сертификат за програмиране на PHP5, който е сред 50-те в България с подобна квалификация, още с над 20 засадени дръвчета в рамките на кампанията ни GREEN WEB с разделното събиране на отпадъците в офиса и с усмивките и спортните събирания, които си правим.

Станете част от нашите доволни клиенти и партньори!

Покажи картата