“Стоянов” ООД

 • “С настоящата препоръка “Стоянов” ООД, изразява удовлетвореността си от съвместната работа с фирма “ДОБГ” ЕООД във връзка с изработването на корпоративен уеб сайт и онлайн магазин на фирмата ни.

  Основната дейност на фирмата е насочена към снабдяването на търговските обекти за търговия на дребно /магазини, павилиони, аптеки и др./ с бързо оборотни стоки като: захарни изделия, дъвки, шоколадови изделия, бисквити, кафе, чай, храни за домашни любимци и др. За осъществяване на дейността си “Стоянов” ООД разполага със собствени складови бази в градовете: Бургас, Варна, Добрич, Ямбол и София.

  В тази високо конкурентна среда, срещнахме надежден партньор в лицето на фирма “ДОБГ” ЕООД, които успяха да вникнат в сложната материя на нашия бизнес и да го представят подобаващо в Интернет.

  Изработката на всеки отделен модул на сайта беше съпроводена с детайлно обсъждане на фунционалността на нещата и на всяко наше желание за промяна на детайлите “ДОБГ” ЕООД откликваше и предлагаше адекватно решение, което отговаряше на поставените глобални и детайлни цели на сайта.

  За нас е удоволствие да работим заедно и показаните качества, префесионално отношение, компетентност и висококвалифициран персонал, позволява да им се даде висока оценка за предлаганите от тях услуги. Считаме, че “ДОБГ” ЕООД е надежден и коректен бизнес партньор.

  С настоящата рефернция препоръчваме уеб базираните решения на “ДОБГ” ЕООД на всички техни бъдещи клиенти, като гарант за успешен бизнес!”

  “Стоянов” ООД

  “Стоянов” ООД