Свободни квартири

 • “С настоящата препоръка екипа на “Свободни квартири” поставя изключително висока оценка за работата на “ДОБГ” ЕООД при изработката на нашия уеб сайт за безплатни обяви. Благодарим за специалното отношение и деноношната поддръжка!

  Създадения за нас сайт от “ДОБГ” ЕООД набира все по-голяма популярност сред потребителите от цяла България. Неговата организация и функции помагат за това той да позволява удобно боравене с публикуваната информация. Професионализма на служителите и съпричастността им проявена към нашия проект, доведоха до положителния резултат, потвърден многократно от работещите с него. Платформата позволява допълнително обогатяване с опции, от което вече няколко пъти се възползвахме, за да разширим възможностите за работа и достъпност.

  Към момента “Свободни квартири” излиза на птрво място при търсене в GOOGLE, в София и Пловдив, както и сред първите места при търсене във Варна и другите големи градове, по съответните ключови характерни за бранша думи и фрази.

  Надяваме се скоро да бъде завършен и активиран и новия дизайн на “Свободни квартири”, също така и да имаме удоволствието да продължаваме, да работим заедно и по нови проекти.”

  “Свободни квартири”

  Свободни квартири