“Прозорец през времето”

 • “С настоящата препоръка бихме искали да изразим нашите впечатления от “ДОБГ” ЕООД.

  Големият избор, който имахме при избора на фирма за изработка на каквото и да е интернет решение е изключително труден. През 2009 година се спряхме на “ДОБГ” ЕООД. Екипът ни впечатли с това, че вникна в детайли в проекта и най-вече в неговата идея. Предложената оферта от тяхна страна беше направена професионално до най-малката подробност, давайки усешаност за съпричастност и споделяне на нашите виждания за идея и правилна реализация.

  “ДОБГ” ЕООД напълно оправда гласуваното доверие, като показа изключителен професионализъм, освен в техническата, така и в интуитивната и психологическа част на проекта, които са незаменима част от правилната изработка на Антикварна книжарница “Прозорец през времето”. Допринесоха за идеии, които направиха онлайн магазина още по-лесен за използване от потребителите.

  Независимо от това, че проекта е приключил, “ДОБГ” ЕООД продължава да бъде съпричастен, като отделя достатъчно внимание за възникналите въпроси и реаира в максимални кратки срокове.

  Искрено препоръчваме работата с екипа на “ДОБГ” ЕООД. Те не само изпълняват Вашите желания, но спомагат за Вашито развитие и съвършенство.

  Благодаря ви за професионализма и търпението!”

  “Прозорец през времето”

  “Прозорец през времето”