АТЕ Консулт ООД

 • “Ръководството на “АТЕ Консулт” ООД изразява удовлетвореността си от съвместната работа с “ДОБГ” ЕООД във връзка с изработката на корпоративен уеб сайт на компанията ни.

  Зададените параметри по офертата и договора бяха изпълнени коректно и в посочените срокове като към изработката на уеб сайта бяха включени доппълнителни, което допринесе за по-висока креативност и функционалност на проекта.

  Изработката не всеки модул на интернет страницата на компанията, беше обсъждан двустранно детайлно и изработен с изключителна прицизност по зададените критерии.

  Екипът на “ДОБГ” ЕООД откликна на всички наши съвместни идеи, като ги направи реалност, с високо ниво на професионализъм отговарящ на поставените глобални и детайлни цели на сайта.

  Независимо, че проекта приключи, екипът на “ДОБГ” ЕООД продължава да бъде съпричастен към нас, отделяйки ни внимание на възникнали въпроси, реагирайки с изключителна иновативен и професионален подход.

  Показаните качества, професионалното отношение, изключителната компетентност и високо квалифицираният персонал в “ДОБГ” ЕООД позволява да им се даде висока оценка за предлаганите от тях услуги. Считаме, че фирмата е надежден и коректен бизнес партньор.

  С настоящата рефернция препоръчваме интернет решенията на “ДОБГ” ЕООД на всички техни бъдещи клиенти, като гарант за успешен бизнес. ”

  “АТЕ Консулт” ООД

  АТЕ Консулт ООД