Biva Studio

 • “С настоящата препоръка бихме искали да изразим впечатленията си от съвместната работа и качество на услугите на “ДОБГ” ЕООД относно изработката на интернет страница www.biva.biz.

  Зададените параметри по договор и предварителна оферта бяха изпълнени коректно и в срок, като към сайта бяха добавени и други опции, което допринесе за допълнителната атрактивност на сайта и улеснение за потребителите.

  В работата си сме изключително прицизни към детайлите за максимална удовлетвореност от нашите клиенти и затова изискваме същото и от нашите партньори. В процеса на изграждане на модолите по сайта, заедно с екипа на “ДОБГ” ЕООД обсъдихме в детайли функциалността на нещата и на всяко наше желания за промяна на детайлите те откликваха и предлагаха адекватно решение, което отговаряше на поставените глобални и детайлни цели на сайта.

  Предложените решения за сайта като цяло бяха професионално обмислени и съобразени с приятната визия и удобна навигация съгласно маркетинговите ни цели.

  Административния модул за управление на сайта отговаря на спецификата на офертите за интериорен дизайн и качването на информацията става сравнително бързо, като времето за обучение за работата с модула е доста кратко.

  В заключение бихме искали да споделим задоволството си от работата на “ДОБГ” ЕООД и отличното качество на услугата и с удоволствие ще препоръчаме “ДОБГ” ЕООД като надежден партньор за реализация уеб сайтове.  ”

  “Biva Studio”

  Biva Studio