Изработка на сайт за Lavichi fashion

'Lavichi' - lavichi.com

ДОБГ разработи новия онлайн магазин за продажба на маркови италиански дрехи.
Наше дело е концепцията, дизайна и програмирането на уеб сайта, като за администриране на съдържанието (текст и картинки) в уеб сайта.
В оптимизацията на сайта са използвани както онсайт, така и оффсайт похвати с цел повишаване качеството на сайта в търсенето в GOOGLE.

Използвана технология: HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, OpenCart, SEO
Година на създаване: 2014
Описания: Онлайн магазин за дрехи
Статус: Активен
Клиент: Lavichi
Адрес: http://lavichi.com/

Поддръжка

След като вече имате уеб сайт, той в голяма част от случаите има нужда от поддръжка, каквато екипът на ДоБГ Ви предлага. Поддръжката е обновяването на сайта, неговото динамично изменение в течение на времето, когато има нужда от обновяване или допълване на информацията в него. Подмяна на снимките и изображенията в случай на нужда, обновяване на клиповете, които потребителите разглеждат или дори смяната на годината на изработка и правата на сайта също са част от поддръжката на един уеб сайт. Фирма ДоБГ се  грижи за Вашият сайт, защото Интернет е динамичен. Ако сайтът не се поддържа, той "остарява морално", губи връзка с текущото време и изостава от сайтовете на конкурентните фирми, които се поддържат.

Статистики

Статистиката, с която разполагате за Вашия уеб сайт освен информация за неговото минало, представлява и ключ към бъдещото му развитие. Чрез анализиране на различните страни на развитие на сайта, екипът на ДоБГ получава възможността да вземе по-добри уеб решения, които да доведат до повече посещения, повече опции и естествено повече приходи. Поради тези причини добрата статистическа информация, която нашият екип предлага, е от голямо значение за постигане на поставените пред уеб сайта цели и удовлетворяването на очакванията и изискванията на клиента.
Покажи картата