Изработка на сайт за Fullservices

Fullservice-IT

ДОБГ разработи новия уеб сайт на известната италианска фирма за укрепване на почви и свлачища.
Наше дело е концепцията, дизайна и програмирането на уеб сайта, като за администриране на съдържанието (текст и картинки) в уеб сайта, клиентите от Fullservices използват content management системата WORDPRESS.
В оптимизацията на сайта са използвани както онсайт, така и оффсайт похвати с цел повишаване качеството на сайта в търсенето в GOOGLE.

Използвана технология: PHP, MySQL, Javascript, jQuery, XML, JSON, xHTML, CSS
Година на създаване: 2013
Описания: Сайт на италианска фирма за укрепване на почви и свлачища.
Статус: Активен
Клиент: Fullservices
Адрес: http://fullservice-it.com/

Поддръжка

След като вече имате уеб сайт, той в голяма част от случаите има нужда от поддръжка, каквато екипът на ДоБГ Ви предлага. Поддръжката е обновяването на сайта, неговото динамично изменение в течение на времето, когато има нужда от обновяване или допълване на информацията в него. Подмяна на снимките и изображенията в случай на нужда, обновяване на клиповете, които потребителите разглеждат или дори смяната на годината на изработка и правата на сайта също са част от поддръжката на един уеб сайт. Фирма ДоБГ се  грижи за Вашият сайт, защото Интернет е динамичен. Ако сайтът не се поддържа, той "остарява морално", губи връзка с текущото време и изостава от сайтовете на конкурентните фирми, които се поддържат.

Многоезичност

За да може Вашият уеб сайт да достига до по-широк кръг от хора е необходимо той да бъде многоезичен. Нашият екип предлага разработката на уеб сайтове със съдържание на повече от един език. Това Ви позволява, от една страна да пишете публикациите си по избор на един или няколко, предварително зададени от вас езика, а от друга - посетителите Ви да изберат език (сред определените от вас), на който да разглеждат сайта Ви.

Респонсив дизайн

Екипът на ДоБГ предлага сайтове с респонсив, или адаптивен, дизайн. Най-общо казано, това е вид стилизиране на уеб страници с цел оптимален, добре изглеждащ и удобен вид, подходящ за различни устройства (мобилни телефони, таблети, настолни компютри и др.) с различна резолюция на екрана. Това е един сайт, адаптиращ се сам според екрана на устройството и разпределя съдържанието си спрямо резолюцията. Уеб сайтовете, изработени по метода responsive (адаптивен) дизайн, автоматично разпознават резолюцията на устройство, с което са отворени.
Покажи картата