Изработка на сайта за консултантска фирма за вируална и добавена реалност Raiting Care

2019-09-25 Rating-care

Raiting Care е иновативен маркетингов ключ, който чрез своите виртуални разходки, креативни видео клипове и панорами ще създаде връзка с вашите гости още преди тяхното пристигане. Чрез RAITING CARE Вие ще ускорите взимането на тяхното решение и ще повишите доверието, като им предложите поразително 3D изживяване, което е толкова реално, че вашите бъдещи гости ще се чувстват като вече на почивка!

Какво биха правили през деня, е въпрос на бъдещите ви гости. Информационните точки, които ще бъдат интегрирани към вашите виртуални турове, ще им създадат една цялостна представа, какво биха могли да правят в и извън вашия хотел. Чрез RAITING CARE те вече знаят какво да очакват от Вас! Така лесно и предварително те ще планират целият си престой.

Допълнителните панорамни снимки, които RAITING CARE ще създаде за Вас ще подпомогнат завършека на всичко, което вашия хотел предлага и ще покажат на клиента околоността и забележителностите на мястото където се намирате.

Видео трейлърите, с индивидуален сценарий, които ще предложите на своите гости още преди те да са дошли, ще покажат най-силните точки на вашия хотел. Всеки видео трейлър, който RAITING CARE ще направи за Вас може свободно да се споделя във всички социални мрежи и вашия сайт, така те ще допринесат за това клиента да си представи, че е вече при вас.

повече на сайта: Raiting-Care.com

Покажи картата